Invitasjon til webinarer i regi av HKTDC

Via HKTDC i Frankfurt har vi mottatt invitasjon til å delta på webinarer som omhandler forretningsmuligheter i HongKong, samt oppdatering/mer informasjon om dagens situasjon i Hong Kong.
Våre medlemmer er hjertelig velkommen til å melde seg på disse, ifølge invitasjonen fra Megan Fung Ky (ved kontoret i Frankfurt) , og påmelding skjer direkte ved å klikke seg inn på lenken til registreringsskjema for det aktuelle webinaret.
Vennligst merk at påmeldingsfristen er fredag 19 juni.

Ønsker dere alle en fortsatt god uke!
  1. Hong Kong Business Update
    Date: 23 June 2020 (Tuesday)
    Time: 10am (BST) / 11am (CET) / 5pm (HKT)
    Speakers:
  2. Opportunities in Hong Kong 
    Date: 23 Jun 2020 (Tuesday)
    Time: 10am (BST) / 11am (CET) / 5pm (HKT)
    Speakers:
    -    David Costello, Consul General of Ireland in Hong Kong & Macau
    -    Brendan Foster, Chairman of Ireland Hong Kong Business Forum
    -    Paul Byrne, CEO of CurrencyFair
    -    Mo Harvey, Head of Financial Services & FinTech, Asia-Pacific, Enterprise Ireland 
    eDMhttp://info.hktdc.com/dm/166200/index_en.html
    Registration formhttps://bit.ly/2U9u2UR
  3. Hong Kong, UK and Luxembourg Investment, M&A Outlook
    Date: 30 June 2020 (Tuesday)
    Time: 10:30am (BST) / 11:30am (CET) / 5:30pm (HKT)
    Speakers:
    -    Jack Tsang, Of Counsel of King & Wood Mallesons
    -    Mike Wang, Partner of King & Wood Mallesons
    -    Amanda Yeung, Director, Business Development of EY Luxembourg Chinese Business Services
    -    Loretta So, Tax Partner of EY Shanghai Financial Services
    eDM: http://info.hktdc.com/dm/166470/index_en.html
    Registration form: https://bit.ly/3dH2iyE

Hong Kong: Business during the pandemic

 Business during the pandemic

Hong Kong start-up innovations

  • Urban Spring takes on plastic waste with water bottle refill stations: Smart water on tap

COVID-19 Europe Forum 0604
Notes on National Security Law for Hong Kong

Takk til Egil A Hagen

egil hagenEtter 8 år som sekretær for Norge-HongKong Handelskammer (NHKCC) trer Egil ut av styret vårt.
Egil har gjort en fantastisk innsats alle disse årene for vårt handelskammer, og bygget opp organisasjonen slik vi kjenner den i dag. Han har ett utrolig stort nettverk både her hjemme og rundt om i verden, noe kammeret har nydt godt av under Egil´s stødige ledelse.
For å vise sin takknemlighet arrangerte styret nylig en avslutningsmiddag for Egil, hvor han ble høytidelig takket av  fra det nye styret, samt Senior Advisory Board - og det vanket også hilsener fra våre samarbeidspartnere rundt om i verden.

Fra oss alle - Tusen takk til deg Egil! 

Du har lagt ned ufattelig mange arbeidstimer og innsats for oss og NHKCC!  Vi vil savne deg – men er svært glad for at du vil fortsette å følge med oss via Senior Advisory Board!

Bjorg JuriksSom ny sekretær etter Egil, overtar Bjørg Juriks.  Hun bodde rundt 10 år i HongKong med mann og barn (har permanent resident-status i Hong Kong) og har også flere andre utenlandsopphold bak seg (New Zealand og Oman). Yrkesmessig bakgrunn er fra bank, og under årene i utlendighet arbeidet hun aktivt som frivillig for forskjellige internasjonale og norske organisasjoner. 
Bjørg ble valgt inn i styret i NHKCC i 2018. Hun ser frem til å ta fatt på sin nye rolle og gleder seg til å bli bedre kjent med alle medlemmene i NHKCC.

Nytt styre valgt på generalforsamlingen 28 mai 2020

Members of the Board and Senior Advisory BoardFor første gang i NHKCC sin historie kunne vi ikke møtes fysisk til generalforsamling.

I stedet ble denne gjennomført elektronisk via e-post ved at alle årsmøtedokumentene ble sendt ut på forhånd til høring og godkjenning.

På avslutningsmiddagen for avtroppende sekretær Egil A Hagen, ble generalforsamlingsprotokollen fremlagt og underskrevet av to av de tilstedeværende representantene.

Etter valget på generalforsamlingen består styret av følgende representanter:

  • President: Einar Steen-Olsen
  • Visepresident: Annie L. Sebergsen
  • Sekretær: Bjørg Juriks
  • Styremedlem: Ømjer Hjeltnes
  • Styremedlem: Joachim Kjær - ny

Vi retter nok en gang takk for flott innsats til Egil Hagen og Rolf Willy Hansen, som nå går ut av styret, men vil være representert i Senior Advisory Board fremover.