Invitasjon til webinarer i regi av HKTDC

Via HKTDC i Frankfurt har vi mottatt invitasjon til å delta på webinarer som omhandler forretningsmuligheter i HongKong, samt oppdatering/mer informasjon om dagens situasjon i Hong Kong.
Våre medlemmer er hjertelig velkommen til å melde seg på disse, ifølge invitasjonen fra Megan Fung Ky (ved kontoret i Frankfurt) , og påmelding skjer direkte ved å klikke seg inn på lenken til registreringsskjema for det aktuelle webinaret.
Vennligst merk at påmeldingsfristen er fredag 19 juni.

Ønsker dere alle en fortsatt god uke!
  1. Hong Kong Business Update
    Date: 23 June 2020 (Tuesday)
    Time: 10am (BST) / 11am (CET) / 5pm (HKT)
    Speakers:
  2. Opportunities in Hong Kong 
    Date: 23 Jun 2020 (Tuesday)
    Time: 10am (BST) / 11am (CET) / 5pm (HKT)
    Speakers:
    -    David Costello, Consul General of Ireland in Hong Kong & Macau
    -    Brendan Foster, Chairman of Ireland Hong Kong Business Forum
    -    Paul Byrne, CEO of CurrencyFair
    -    Mo Harvey, Head of Financial Services & FinTech, Asia-Pacific, Enterprise Ireland 
    eDMhttp://info.hktdc.com/dm/166200/index_en.html
    Registration formhttps://bit.ly/2U9u2UR
  3. Hong Kong, UK and Luxembourg Investment, M&A Outlook
    Date: 30 June 2020 (Tuesday)
    Time: 10:30am (BST) / 11:30am (CET) / 5:30pm (HKT)
    Speakers:
    -    Jack Tsang, Of Counsel of King & Wood Mallesons
    -    Mike Wang, Partner of King & Wood Mallesons
    -    Amanda Yeung, Director, Business Development of EY Luxembourg Chinese Business Services
    -    Loretta So, Tax Partner of EY Shanghai Financial Services
    eDM: http://info.hktdc.com/dm/166470/index_en.html
    Registration form: https://bit.ly/3dH2iyE