Skip to main content
logo nkhcc tekst

Vellykket generalforsamling og Spring Dinner 27 april 2023

NHKCC gjennomførte sin generalforsamling 27 april i Julius Fritzner-rommet på Grand Hotel, etterfulgt av Spring Dinner for medlemmer og andre inviterte gjester. Hong Kong Economic and Trade Office, London var medarrangør av middagen, og vi var så heldige at Director-Genral Gilford Law, Assistant Director-General Jeff Fong og Deputy Director-General Amy Wong kunne delta denne gangen.

Samtidig ble middagen en liten "for-feiring" av 35 års jubileet for opprettelsen av NHKCC. Vi fikk servert en 3-retters middag med dertil egnet drikke. Stemningen i rommet og blant gjestene var utmerket og alle så ut til å hygge seg.

Her kan du se bilder fra arrangement (Fotos av Josehp Pessar)

Det nye styret ble også presentert:

Rolf-Willy Hansen fortsetter som president og Kai Enger ble valgt som ny vise-president etter Joachim Kjær som ønsket å fratre styret.

Annie L. Sebergsen og Einar Steen-Olsen fortsetter som styremedlemmer, sammen med nyvalgte Benjamin Hui og Bjørg Juriks som trer inn som styremedlem.

Som ny sekretær ble Cathrine G. Jahnsen valgt.  Velkommen til Cathrine og Benjamin - vi gleder oss til å samarbeid med dere og er veldig glade for å ha dere med på laget!

Tusen takk også til Joachim for flott styreinnsats gjennom flere år - vi ønsker deg lykke til med nye prosjekter!

Vi benytter anledningen til å ønske dere alle en riktig God sommer - sees til høsten, hvor vi håper å få til flere medlemsarrangementer!

NHKCC styret 2023-24 sammen med Gilford Law

Her er det nye styret sammen med Director-General Gilfor Law

Vellykket feiring av Harens år

Hele 78 gjester møtte frem på Grand Hotel mandag 30 januar for å feire Harens År. Som med-arrangør hadde vi Hong Kong Economic and Trade Office i London. Grunnet tekniske problemer med flyet, nådde dessverre ikke gjestene fra London frem i tide, men vi håper å se de i Oslo senere i år. Feiringen av kinesisk nyttår var den første etter pandemien, så ekstra hyggelig at så mange ville være med å feire sammen med oss!

Rococo-salen var flott pyntet for anledningen, og velkomsttalen ble holdt av den nylig akkrediterte kinesiske ambassadøren til Norge, Ms. Hou Yue, som bare har vært i landet et par ukers tid. Vår president Rolf Willy holdt også et innlegg, før vi fikk høre litt fra Henning Hai Lee Yang om hva vi kan forvente oss av Harens år.

Tradisjonen tro ble det skålet for hell, lykke og fremgang i Harens år ved Ambassadør Hou Yue, Rolf Willy Hansen og Svein O. Sæther, tidligere ambassadør i Beijing.

Før servering av mat og drikke, fikk vi høre en nydelig fremføring av "Jasmine" et tradisjonelt kinesisk stykke og "Konsert Caprice for to fioliner" av Johan Halvorsen ved Catharina og Sara Chen.  Tusen takk til disse to for at de ville spille for oss denne kvelden.

For å se bilder fra feiringen, vennligst klikk her.  Stor takk til Joseph Pessar Photograhpy for flotte bilder.

Tusen takk igjen til alle som bidro til en vellykket feiring mandag 30 januar!  Vi håper å se riktig mange av dere også på neste arrangement!

 PS Er du ikke medlem allerede, håper vi du har lyst til å bli medlem i NHKCC!

josephpessar 0008

Kung Hei Fat Choi - Nå er det Harens år!

Vi ønsker alle våre medlemmer et flott og fremgangsrikt Harens År!

Minner om at det fortsatt er mulig å melde seg på til CNY-mottagelsen på Grand Hotel i Oslo, mandag 30 januar fra kl 17.00 - 20.30.

Invitasjonen er sendt ut idag til alle våre medlemmer og venner av Hong Kong. Arrangement er sponset av Hong Kong Ecconomic and Trade Office i London.

Dette blir første ordentlige kinesiske nyttårsfeiringen siden pandemien startet, så styret gleder seg masse til å se alle!Påmelding til mottakelsen kan skje ved henvendelse til styresekretær This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. innen 28 januar 2023.

Hjertelig velkommen 30 januar!

 

CNY Invitation 2023 Oslo 7

Sterk norsk deltagelse på det 19. Hong Kong Forum 4-5.12.18

Hong Kong Forum 04-05.12.18Norge-Hong Kong Handelskammer var representert med 8 deltakere på årets Hong Kong Forum, mer enn noe annet nordisk land. Årets Forum samlet 366 delegater fra Hong Kongs forretningsfora og handelskamre rundt om i verden. Temaet var hvordan utnytte Hong Kongs fortrinn som springbrett til suksess mot Kina og andre asiatiske markeder. Hong Kongs viktighet som base for start-up bedrifter ble understreket uken før, den 28.11, da Nordic Innovation House ble åpnet av Hong Kongs statsminister Carrie Lam. Bildet viser 7 av vårt handelskammers delegater til Forumet sammen med delegater fra Frankrike, Ungarn og USA.