25-års jubileet for opprettelsen av Hong Kong SAR

Torsdag 19 mai organiserte vi sammen med Hong Kong Economic and Trade Office, London en mottalse i anledning 25-års jubileet for opprettelsen av Hong Kong SAR. Spesielt gledelig var det å kunne ønske velkommen til Director-General Gilford Law, Assistant Director-General Jeff Fong, HK ETO og Director Daisy Ip, HKTDC Nordics, London! Dette var det første besøket i Oslo (og i Norden) etter pandemien, så vi føler oss virkelig beæret!

Vår president Rolf Willy Hansen ønsket velkommen, etterfulgt av en tale ved Director-General Gilford Law. Du kan lese mer om talen her 
https://www.info.gov.hk/gia/general/202205/20/P2022052000750.htm

På mottagelsen deltok ca 50 inviterte gjester, som over litt mat og drikke kunne "mimre litt" og se tilbake på de 25 årene siden opprettelsen av Hong Kong SAR.

En ting er sikkert - det bilaterale handelsforholdet mellom Hong Kong og Norge er sterkt, og det er fortsatt et stort potensiale til å utvide forholdet mellom våre to økonomier,  blant annet innen områdene grønn energi, innovasjon og teknologi, maritim industri og andre felles interesseområder.

Tusen takk til Director-General Gilford Law, Assistant Director Jeff Fong og Director Daisy Ip for at dere ville besøke oss her i Oslo - vi gleder oss allerede til neste besøk og nye arrangementer sammen med dere!

 

josephpessar 0018