Generalforsamlingen flyttes til 27 mai 2021

Grunnet fortsatt strenge smitteverntiltak i Oslo og Viken-området, har vi besluttet å flytte årets Generalforsamling fra torsdag 29 april til torsdag 27 mai!

Innkalling og dokumenter til generalforsamlingen vil bli sendt ut senere, sammen med informasjon om tid og sted - og vi håper at vi i slutten av mai kan få lov til å møtes fysisk - ikke bare digitalt.

 

Påskehilsen fra styret

Styret ønsker å sende ut en liten oppdatering nå ved inngangen til påskehøytiden.

Starten på året har ikke blitt helt som vi hadde sett for oss - men håpet vårt er at ting snart blir mye bedre!

Dessverre er det fortsatt ikke mulig å møtes fysisk - dermed blir det fortsatt å sende ut info og invitasjoner til webinarer til dere medlemmer.

Via Invest HK har vi mottatt denne invitasjonen til webinar 8 april hvor temaet er fintech og forretningsmuligheter i Hong Kong, som vi håper vil være av interesse for noen av dere.

I tillegg minner vi om Generalforsamlingen vår, som finner sted 29 april.  Innkalling og dokumenter sendes ut rett etter påske. Her håper vi å kunne møtes igjen - men meget mulig at den må gjennomføres digitalt den også.

Medlemskontingent-faktura er sendt ut i februar - og hvis du ikke har rukket å betale kontingenten ennå, ber vi deg gjøre dette snarest. Vi håper at alle medlemmene vår velger å støtte oss fortsatt ved å betale medlemskontingenten også i 2021!  Hong Kong trenger gode venner nå.

Til slutt - riktig God Påske fra alle i styret!

 

Hong Kong: Business during the pandemic

 Business during the pandemic

Hong Kong start-up innovations

  • Urban Spring takes on plastic waste with water bottle refill stations: Smart water on tap

COVID-19 Europe Forum 0604
Notes on National Security Law for Hong Kong

Takk til Egil A Hagen

egil hagenEtter 8 år som sekretær for Norge-HongKong Handelskammer (NHKCC) trer Egil ut av styret vårt.
Egil har gjort en fantastisk innsats alle disse årene for vårt handelskammer, og bygget opp organisasjonen slik vi kjenner den i dag. Han har ett utrolig stort nettverk både her hjemme og rundt om i verden, noe kammeret har nydt godt av under Egil´s stødige ledelse.
For å vise sin takknemlighet arrangerte styret nylig en avslutningsmiddag for Egil, hvor han ble høytidelig takket av  fra det nye styret, samt Senior Advisory Board - og det vanket også hilsener fra våre samarbeidspartnere rundt om i verden.

Fra oss alle - Tusen takk til deg Egil! 

Du har lagt ned ufattelig mange arbeidstimer og innsats for oss og NHKCC!  Vi vil savne deg – men er svært glad for at du vil fortsette å følge med oss via Senior Advisory Board!

Bjorg JuriksSom ny sekretær etter Egil, overtar Bjørg Juriks.  Hun bodde rundt 10 år i HongKong med mann og barn (har permanent resident-status i Hong Kong) og har også flere andre utenlandsopphold bak seg (New Zealand og Oman). Yrkesmessig bakgrunn er fra bank, og under årene i utlendighet arbeidet hun aktivt som frivillig for forskjellige internasjonale og norske organisasjoner. 
Bjørg ble valgt inn i styret i NHKCC i 2018. Hun ser frem til å ta fatt på sin nye rolle og gleder seg til å bli bedre kjent med alle medlemmene i NHKCC.